Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення Пулинського селищного голови!

Дата: 06.04.2022 09:06
Кількість переглядів: 835

Шановні мешканці та гості громади!

Триває 42 доба героїчного протистояння українського народу людиноненависницькій рашистській війні. Від 24 лютого 2022 року кожен українець бажає лише одного: перемоги і справедливого покарання для агресора та його посіпак. Наші Збройні Сили, мужній український народ, чоловіки і жінки, попри біль, страх, втому продовжують боронити країну. Цю силу духу, незламність характеру і єдність окупант не зможе підірвати ракетами,  не зможе розстріляти, не зможе спалити, не зможе зупинити жодною зброєю!

Усе те, що ми побачили на звільнених нашими військовими територіях у Київський області та, на жаль, усе те, що ми ще побачимо, звільнивши інші окуповані території України, у свідомості кожного з нас, у свідомості усього цивілізованого світу викликає тільки ненависть і бажання покарання для кожного, хто робив це, для кожного, хто віддавав наказ, для усіх, хто мовчав і спостерігав. Для нас і наших Захисників – святий обов’язок винищити цих рашистів і вигнати геть з нашої країни, навіки!

Шановна громадо, знаю, що багато з Вас також розділяють такі думки. Та зараз нашу агресію до ворога і біль від утрати ми мусимо спрямувати на допомогу тим, хто боронить нас, завдяки кому, ми не чуємо вибухів, хто віддає власне життя за тисячі життів маленьких і ще ненароджених, вільних українців. Ми повинні далі боротися разом. Не розслабляймося! Пам'ятаймо про усі загрози! Допомагаймо переселенцям! Ділімося тим, що маємо: хто житлом, хто одягом, хто продуктами харчування, хто якимись послугами, порадами чи просто теплими розмовами.

Ми усі віримо, що скоро буде наша перемога, що скоро настане мир, а доти ми повинні активізуватися і працювати! Працюймо в кабінетах і на полях, в лікарнях, школах, магазинах, на різних підприємствах, за кордоном – працюймо на благо країни, у пам'ять про невинно закатованих дітей, жінок, цивільних чоловіків і людей похилого віку… Працюймо для перемоги скрізь!

Молімося за наших Воїнів, які не здаються, не дивлячись ні на що! Перемога за нами! Слава Україні! Слава її незламним Захисникам і Захисницям! Вічна пам'ять усім, кого вбили російські недолюди!

Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь