Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Нові здобутки пулинських спортсменів у Всеукраїнських змаганнях

Дата: 23.11.2021 11:10
Кількість переглядів: 417

Протягом 18-21 листопада 2021 року відбувалися Всеукраїнські спортивні змагання серед голів сільських, селищних рад, голів і старост об’єднаних територіальних громад, які проходили в м. Берегове Закарпатської області.

У складі збірної команди Житомирської області були представники Пулинської громади, серед них:

Анатолій Липко, який посів почесне 3 місце у змаганнях з настільного тенісу та став бронзовим призером змагань серед чоловіків;

Георгій Андрійчук – у складі команди Житомирської області з футзалу зайняв 4 місце.

Ігор Перегуда виборов 5 місце у змаганнях із шахів.

Нагадаємо, що Всеукраїнські спортивні змагання серед голів сільських, селищних рад, голів і старост об’єднаних територіальних громад проводилися у рамках змагань з гирьового спорту, дартсу, шахів, тенісу настільного, шашок, більярду, футзалу (на вибір) та  волейболу (на вибір) .

Делегати від Пулинської громади з задоволенням діляться враженнями від цієї поїздки, зазначають, що такі змагання формують командний дух, заряджають на позитив та нові перемоги, спонукають до подальших тренувань та розвитку спортивного таланту. Окрему вдячність висловлюють організаторам заходу за можливість долучитися до змагань, вкотре випробувати свої сили, поспілкуватися з колегами та почерпнути нові знання.

Щиро вітаємо учасників Всеукраїнських спортивних змагань серед голів сільських, селищних рад, голів і старост об’єднаних територіальних громад та бажаємо нових перемог, цікавих спортивних мандрівок Україною, неодмінного успіху у всіх починаннях, витривалості, стійкості, впевненості у власних силах та здійснення всього задуманого. Нехай спортивний олімп стане для вас підкореною вершиною, а здобуті перемоги прогримлять на увесь світ.

Ми Вами пишаємося! Так тримати!

Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь