Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Спортсмени Пулинської громади – переможці та призери Колосіади Житомирщини 2021 року!

Дата: 11.10.2021 15:38
Кількість переглядів: 923

9 жовтня 2021 року на стадіоні Житомирського агротехнічного коледжу за підтримки Департаменту культури, молоді та спорту Житомирської ОДА, відділення НОК України в Житомирській області, ГО ЖТО ВФСТ «Колос» урочисто відкрила Колосіаду серед кращих сільських спортсменів Житомирщини пам'яті заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Костянтина Кириловича Марчука, обласні спортивні ігри серед ветеранів пам'яті заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Олександра Миколайовича Дідовця та обласні пошукові змагання під девізом «Хто ти, майбутній Олімпієць?».

Змагання проводились із чотирьох видів спорту: перетягування канату, армрестлінгу, легкоатлетичної естафети та гирьового спорту.

Свої  спортивні таланти, фізичну підготовку та міцність духу мали змогу продемонструвати команда молоді та команда ветеранів Пулинської селищної територіальної громади, а також учні Пулинської ДЮСШ. Спортивна гордість Пулинщини активно долучилася до змагань та показала високі результати.

Фото без опису

Команда Пулинської ДЮСШ зайняла такі місця:

2 загальнокомандне місце з легкої атлетики в заліку змагань «Хто ти, майбутній олімпієць?».

3 загальнокомандне місце – у легкоатлетичній естафеті 4x100 метрів.

Футбольна команда дівчат, яка представляла Пулинську ДЮСШ (учениці  ОЗЗСО Пулинської ЗОШ I-III ступенів та Новозаводської ЗОШ I-III ступенів), здобула  перемогу у ФК «Полісся» (Житомир) з рахунком 3:1 у рамках Осіннього кубку Житомирської області з футболу серед  дівочих та жіночих команд 2021 року. 

Фото без опису Фото без опису   

Молодіжна команда  Пулинської громади показала такі результати:

1 місце – у змаганнях з перетягування канату;

1 місце – у змаганнях з гирьового спорту;

2 місце – у змаганнях з легкоатлетичної естафети;

3 місце – у змаганнях з амрестлінгу.

Команда ветеранів спорту  Пулинської громади показала такі результати:

1 місце – у змаганнях з перетягування канату;

2 місце – у змаганнях з амрестлінгу;

3 місце – у змаганнях з гирьового спорту.

Під час урочистого відкриття Колосіади серед кращих сільських спортсменів Житомирщини пам'яті заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Костянтина Кириловича Марчука, обласних спортивних ігор серед ветеранів пам'яті заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Олександра Миколайовича Дідовця та обласних пошукових змагань під девізом «Хто ти, майбутній Олімпієць?» Подякою ГО ЖТО ВФСТ «Колос» нагорджено директора Пулинської ДЮСШ Романа Павлюка.

Фото без опису Фото без опису

09 жовтня 2021 року на Центральному стадіоні «Колос» в смт. Пулини відбувся матч з футболу між ФК «Пулини» та ФК «Олевськ». У результаті надзвичайно напруженої та динамічної гри перемогу здобула ФК «Пулини» з рахунком 5:1. Чотири м’ячі у ворота суперника забив Ілля Поліщук.

Досить насиченими виявилися ці вихідні для спортсменів нашої громади і, разом з тим, досить продуктивними. Щиро вітаємо наших  талановитих земляків з перемогами, бажаємо фізичної витримки, впевненості в собі, бадьорості духу і невпинного руху вперед. Нехай ці перемоги слугують поштовхом до підкорення нових вершин.

Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь