Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Творчий візит колективів Пулинщини на фестиваль «Станишівська житниця»

Дата: 13.09.2021 10:35
Кількість переглядів: 562

11 вересня у Станишівській громаді відбувся Другий обласний фестиваль борошна «Станишівська житниця». 

 

Цьогоріч фестиваль співпав зі святкуванням п’ятої річниці від дня створення Станишівської громади та відзначення 405-річниці села Станишівка.

 

На гостини до Станишівки завітали й аматорські колективи нашої громади: музично-розважальний гурт «Веселі молодички» зі Старої Олександрівки та вокальний ансамбль «Мелодія душі» Центру культури і дозвілля.

 

Атмосфера українського колориту, автентичності, щирості та гостинності організаторів відчувалася від самої зустрічі та протягом всього святкування.

 

Фестивальні майданчики рясніли щедрими дарами осені, креативно оформленими локаціями та численними фотозонами. А на великій сцені відбувалось яскраве дійство за участю як професійних, так і аматорських колективів.

 

Організатори зазначили, що «…на свято запросили всі громади нашої області і приємно, що до нас прибули представники 15 громад».  

 

Певна річ, кожна громада, в такий святковий день, приїхала з вітаннями та подарунками. Ми привезли для жителів Станишівщини пісенно-музичний букет із запальних українських пісень. Натомість отримали теплий прийом, неперевершені враження, знайомства з колегами по сцені та сотні нових прихильників.

                                     

Керівникам колективу – Станіславі Цаплінській та Олені Загацькій – організатори «Станишівської житниці» вручили запашні короваї, а колективам – подяки та запрошення на відпочинок у одному із розважальних закладів Житомира.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь