Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

2021 рік - рік 35-річчя Чорнобильської катастрофи

Дата: 23.04.2021 11:40
Кількість переглядів: 717

На виховання патріотичних почуттів у підростаючого покоління, яке має знати та пам'ятати про долі сотень тисяч відомих та безіменних приборкувачів оскаженілого "мирного атому" та його жертв, бібліотекою Пулинської селищної ради було проведено акцію "Чорнобиль  не має минулого часу".

Учасники акції- юні користувачі бібліотеки, які про той час знають лише із спогадів та переказів. Біля пам'ятного знака, який споруджено до 20-річчя Чорнобильської катастрофи  вшанували хвилиною мовчання ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС та поклали квіти.

Всі разом прийшли до думки, що в серці треба мати милосердя, щоб приходити на допомогу тим, хто її потребує. А також бути патріотом, щоб у потрібну хвилину  стати на захист Батьківщини, прийняти правильне рішення, насамперед думати про тих, хто нас оточує, а не про себе; бути чесними і сміливими; любити і берегти рідну землю.

(Акція пройшла із дотриманням всіх карантинних вимог).

Крім того, до уваги користувачів книгозбірні виставка-застереження "Гіркий полин Чорнобиля" та відео від читачів Очеретянської книгозбірні.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь