Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Нова книга – це завжди відкриття!

Дата: 18.02.2020 09:23
Кількість переглядів: 604

Яка бібліотека найпривабливіша для користувачів? Звичайно ж, наповнена якісним книжковим фондом. Для цього існують різні джерела комплектування, одним із яких є література, прийнята в дар від користувачів книгозбірні.

У бібліотеці Пулинської селищної ради було оголошено акцію «Прочитав сам – подаруй бібліотеці», до Міжнародного дня дарування книг (14 лютого).

Багато пулинчан принесли чимало цікавої потрібної літератури. Серед подарованого: художня та галузева література для дорослих і дітей, енциклопедії, довідкова література.

Колектив бібліотеки висловлює щиру подяку всім учасникам акції: В. Бернацькому, І. Коломієць, Т. Гаммі, О. Чернишу, Т. Люльченко, К.Боярчук, А. Врублевській, З. Веселовській, Л. Свінціцькій, Л. Громській за подаровані видання.

Можливо, саме Ваша книга стане комусь у пригоді: спонукає замислитись, дасть пораду, а може просто стане комусь гарним співрозмовником, додасть гармонії в життя. Адже, як говорив великий Кобзар – Тарас Шевченко: «Книга рятує душу від здерев’яніння...».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь