Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вечір спогадів про Володимира Дзюбенка

Дата: 01.12.2018 20:44
Кількість переглядів: 714

30 листопада в художньому музеї «Пулинські барви» селищної ради відбулася презентація творчого доробку нашого талановитого земляка Володимира Дзюбенка та книги «До витоків», в якій розповідається про життєвий та творчий шлях митця.

Фото без опису

Ім’я Володимира Степановича відоме не тільки в нашій області, але і далеко за її межами. В.Дзюбенко – член Національної Спілки художників України та Національної Асоціації митців, лауреат Всеукраїнської премії ім. Івана Огієнка, Почесний громадянин Пулинського району, патріот і просто чудова людина. Його роботи знаходяться як у приватних колекціях України, так і за кордоном.

Тож на теплий вечір спогадів про Володимира Дзюбенка, який вела головний спеціаліст відділу гуманітарного селищної ради Лариса Громська, зібралися друзі, гості, шанувальники його таланту.

Фото без описуПеред присутніми виступили: селищний голова Олександр Гаврилюк, начальник управління культури і туризму облдержадміністрації Тетяна Парфентієва, голова громадського об’єднання художників-земляків «Пулинське земляцтво» Леонід Фесенко, член об’єднання Валентин Войтенко, голова райдержадміністрації Віктор Байда, голова районної ради Анатолій Липко, директор Кмитівського музею (де неодноразово проходили виставки нашого видатного земляка) Ярослав Хитрий та інші.

На адресу Володимира Степановича та його творчого доробку було сказано багато хороших щирих слів. Адже в картинах нашого земляка немов озивається душа української землі, розкішна краса її природи і водночас – глибоко затаєна драма її історичної долі.

Фото без описуЛеонід Фесенко розповів про щойно видану книгу «До витоків», яка побачила світ за підтримки голови Житомирської обласної державної адміністрації Ігоря Гундича. На знак вдячності Леонід Віталійович передав очільнику області картину.Фото без опису

Фото без опису

Дружина В.Дзюбенка пані Євгенія у своєму виступі наголосила, що робота «А сад цвіте» стала його останньою. Тож дуже хотілося б, щоб нарешті закінчилася війна. І наша країна перетворилася у квітучий сад.

Олександр Гаврилюк вручив Євгенії Дзюбенко подяку та грошову допомогу.Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

Народний колектив «Промінь», у складі якого виступає директор Центру культури і дозвілля селищної ради Віктор Саюк, Олена Загацька та Світлана Кучерук подарували присутнім віночок українських пісень.

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь