Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вшанували пам'ять загиблих односельчан

Дата: 11.05.2018 11:13
Кількість переглядів: 804

Щороку 9 травня у Ялинівці біля пам’ятника загиблим воїнам збираються жителі села та гості, аби вшанувати пам'ять тих, хто не повернувся з фронтів Другої світової.

Фото без опису

На території Ялинівського старостинського округу знаходиться три пам’ятники загиблим 1941-1945 років, а саме: у с. Стара Олександрівка, Ялинівка та Колодіївка. Цьогоріч урочистості відбулися у трьох селах: 8 травня – у Старій Олександрівці, 9 – у решта сіл.

У своєму зверненні до присутніх в. о. старости І.А. Перегуда згадав усіх тих, чиє життя забрала війна, хто після Перемоги помер від ран. Їх пам'ять вшанували хвилиною мовчання.

«73-ю річницю Перемоги ми відзначаємо в умовах війни, - наголосив Ігор Перегуда, – хай і неоголошеної, гібридної, але справжньої війни. Сьогодні на Сході країна проливається кров наших співгромадян. Жителі Ялинівського округу також брали і беруть участь у нинішніх військових діях на Донбасі. Ми гордимося цими хлопцями, а батькам дякуємо за те, що вони виростили гідних синів держави».

В. о. старости побажав усім міцного здоров’я, довголіття, добра, радості, оптимізму та мирного неба

Вітання з нагоди Дня Перемоги присутнім подарували учні Староолександрівської ЗОШ І-ІІ ст. під керівництвом завідуючої Ялинівським сільським клубом Світлани Черниш.

Фото без опису

Ніла М"янівська, діловод старостинського округу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь