Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Військові дякують за шефську допомогу

Дата: 07.08.2018 12:29
Кількість переглядів: 627

6 серпня шефська допомога (у вигляді побутових товарів та будматеріалів) від Пулинської громади доправлена до військової частини А2076 міста Новограда-Волинського. Від вдячних військовиків селищному голові Олександру Гаврилюку та керівництву району вручено подяки.

На кошти у сумі 74731 грн, що зібрані Пулинською громадою, було закуплено необхідні товари, серед яких три водонагрівачі, чотири бензопилки, по два: перфоратори, бензогенератори, дрелі ударні профі, мотокоси та інше, що необхідне для ремонтних робіт та благоустрою території.

Районною радою, адміністрацією, організаціями та установами району також зібрані кошти, на які закуплено комп’ютерну техніку та обладнання, що спільно було доставлено до місця призначення у Новоград-Волинський і передано керівництву військової частини.

Заступник командира з морально-психологічного забезпечення Леонід Євтушок від імені в/ч А2076 висловив шефам з Пулинщини подяку за активну участь у військово-патріотичному вихованні особового складу 54-го окремого розвідувального батальйону, вагомий внесок у розбудову Збройних Сил України, надання благодійної допомоги та підтримки підрозділів згаданого батальйону

Привезені товари та будматеріали будуть використані для підготовки казарменого фонду для розміщення та проживання особового складу, де нині триває ремонт.

Це наш невеликий влад у бажану велику перемогу.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь